tisdag 21 oktober 2008

Aktiviteten

Hej alla.

Det är väldigt låg aktivitet just nu. Jag har själv haft fokus på annat den senaste veckan och har full förståelse för att annat kan komma emellan. Samtidigt har jag själv egentligen möjlighet att lägga ner tio gånger så mycket tid på spelandet här som jag gör. Många stunder sitter jag nu framför datorn utan att göra något meningsfullt, just det jag vill stävja med att sätta igång det här.

Det känns som spelandet gått i stå just när det egentligen är ganska spännande och så känns det svårt att dra igång igen.

Så jag vill kolla om alla är sugna på att fortsätta, och om så att vi alla hjälps åt för att öka aktiviteten.

Allmänna tankar kring spelandet kan tas i den här tråden tycker jag, om det är något ni tänkt på.

6 kommentarer:

  1. Hej,

    Jag tror att mycket av detta är mitt fel. egentligen handlar det nog mest om att "komma in i" spelet igemn, så tror jag att det kommer att flyta på ganska bra. Eh… jag skall fundera ut något mer meningsfullt att säga. Ursäkta.

    SvaraRadera
  2. Ja, jag väntar egentligen bara på Peter. :)

    Med det sagt, jag ser gärna ett högre tempo. Givetvis kan det dyka upp saker emellan och det kan ibland vara svårt att hitta inspirationen. Men det är bara att fortsätta eller sluta. Och jag vill inte sluta.

    Alltså, för mig gör det inget om aktiviteten går ner ibland, bara den går upp igen.

    SvaraRadera
  3. Hej.

    Jag tar åt mig också. Jag har stundtals varit mycket dålig på att titta in här. Jag är dock helt säker på att jag vill fortsätta. Tycker att Måns och Peter har bra poänger också. Spelet kommer ju att tappa fart ibland när livet kommer emellan. Men så länge man efter en sån period kommer in i spelet igen gör det inte så mycket.

    SvaraRadera
  4. Det är inte min mening att någon ska behöva krypa till korset, utan jag tror mer att det är ett grupprelaterat symptom, och det är som grupp vi kan åtgärda det. Fint att alla känner ansvar för att få fart på det igen. För visst är det som Måns säger, det är värt att vänta på att det går upp igen, och är alla överrens om det så är en låg aktivitetsperiod ingen fara.

    SvaraRadera
  5. Hej igen,

    Det lär inte bli mycket tid för mig (eller Jonas eller Johan) resten av veckan eller i helgen, men nästa vecka vill jag sätta igång här igen. Jag ska starta en scen med Victor efter det att han sprang och Rubiccia stacks ner och jag vill se vad som händer mellan Porfirio och Nanoq.

    SvaraRadera
  6. Kul att det smyger igång igen. Jag vill nog vänta och se vart scen 37 leder innan jag startar en scen med Victor.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.